DAVLAT TA’LIM STANDARTLARI. O‘QUV REJALARI VA VOSITALARI - Muytdinova Adolatxon Saidkamalovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada davlat ta’lim standartlarining mazmun- mohiyati, ularning ta’lim tizimidagi o‘rni va ahamiyati keng yoritilgan. Shuningdek, o‘quv rejalari va o‘quv vositalarining ta’lim jarayonini tashkil etishdagi vazifalari, ularning o‘zaro bog‘liqligi va ta’lim sifatini oshirishdagi roli tahlil qilingan. Maqolada davlat ta’lim standartlari asosida ishlab chiqiladigan o‘quv rejalari va zamonaviy o‘quv vositalarining pedagogik ahamiyati ochib berilgan