TELEFON ASRIDA KITOBNING QADRI - Nargiza Atayeva (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kitobning inson hayotidagi ahamiyati, zamonaviy yoshlar orasida kitobga qiziqishning kamayishi va bunda ijtimoiy tarmoqlarning ta’siri muhokama qilinadi. Shuningdek, kutubxonalarni ko`paytirish va zamonaviy sharoit yaratish orqali yoshlarni kitobga jalb qilishning ahamiyati ta’kidlanadi.