PEDAGOGIK TA’LIMDA IMIDJNING ZARURATI - Raximov Zokir Toshtemirovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Maqolada pedagogik ta’lim tizimida imidj fenomeni, uning nazariy-metodologik asoslari va zamonaviy ta’lim jarayonida tutgan o‘rni, pedagog imidjining kasbiy kompetentlik, ijtimoiy nufuz va ta’lim samaradorligiga ta’siri, pedagogik ta’limda imidjni maqsadli shakllantirish zarurati ochib berilgan.