TARJIMONSHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR - Hamidova Zarnigor; Tursunnazarova Elvira Takhirovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqola tarjimashunoslik va tilshunoslikning bugungi kundagi dolzarb muammolari, zamonaviy ilmiy yondashuvlar, tarjima ta’limi samaradorligini oshirish hamda xalqaro hamkorlikni kengaytirish masalalari muhokama qilindi.