MАVLUD MАROSIMI: DINIY QАDRIYAT VА MILLIY АN’АNА UYGʼUNLIGI - Кarimova Madina Botirjonovna; Kozimov Otakeldi Muzaffarbek oʼgʼli (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada islom olamida keng tarqalgan mavlud marosimining tarixi, maʼnaviy va ijtimoiy ahamiyati tahlil etilgan boʼlib, mazkur marosimning Аndijon viloyatida oʼtkazilish anʼanalari dala tadqiqotlari asosida yoritilgan.