PROTECTION OF CITIZENS’ RIGHT TO WORK AND EMPLOYMENT CONTRACT PROCEDURES - Muzaffarov Ikromjon Nodirbek og‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada fuqarolarning mehnat qilish huquqi, kasb yoki faoliyat turini erkin tanlash erkinligi, adolatli mehnat sharoitlarida ishlash huquqi, dam olish huquqi, shuningdek mehnat shartnomasining huquqiy asoslari yoritib berilgan.