АДВОКАТУРА ИНСТИТУТИНИНГ ҲУҚУҚИЙ КАФОЛАТЛАРИ - Ахмаджонова Шахнозахон Яркиновна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация: Ҳар бир мамлакатни тараққий этиши инсон ҳуқуқларини ҳимоясига бевосита боғликдир.Ҳуқуқий давлатда бу вазифани адвокатларсиз тасаввур қилиш қийин. Шунинг учун ҳам давлатимиз томонидан адвокатура институтининг ҳуқуқий кафолатларига алоҳида эътибор қаратилмоқда.