TA’LIM MAZMUNI - Karimova Iroda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim mazmunining mohiyati, tuzilishi va jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni keng yoritilgan. Ta’lim mazmunining shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar, uning asosiy tarkibiy qismlari hamda zamonaviy ta’lim tizimidagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim mazmunini takomillashtirish masalalari va uni amaliyotga joriy etishning pedagogik jihatlari ochib berilgan.