TA’LIM MENEJMENTI - Muxamadiyeva Zaynab; Nabiyeva Nodiravegim (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim menejmentining mohiyati, vazifalari va zamonaviy ta’lim tizimidagi ahamiyati keng yoritilgan. Ta’lim menejmentining asosiy tamoyillari, boshqaruv funksiyalari hamda ta’lim muassasalarida boshqaruv jarayonini samarali tashkil etish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim menejmentining bugungi kundagi rivojlanish yo‘nalishlari va istiqbollari ochib berilgan.