MALAYZIYA TA’LIM TIZIMI - Yolchiyeva Latofat; Sanayev Nodir (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Malayziya ta’lim tizimining shakllanishi, tuzilishi va rivojlanish xususiyatlari keng yoritilgan. Maktabgacha ta’limdan boshlab oliy ta’limgacha bo‘lgan bosqichlar, davlat ta’lim siyosati, ta’limda innovatsion yondashuvlar hamda Malayziya ta’lim tizimining xalqaro miqyosdagi o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim tizimining kuchli jihatlari va zamonaviy rivojlanish yo‘nalishlari ochib berilgan.