MALAYZIYA TA’LIM TIZIMI - Abdullayev Shuhrat; Murodov Javohir (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Malayziya ta’lim tizimining tuzilishi, mazmuni va o‘ziga xos xususiyatlari keng yoritilgan. Maktabgacha ta’limdan tortib oliy ta’limgacha bo‘lgan bosqichlar, davlat va xususiy ta’lim muassasalari faoliyati, kasbiy va texnik ta’lim tizimi hamda ta’limda innovatsion yondashuvlar tahlil qilingan. Shuningdek, Malayziya ta’lim tizimining xalqaro standartlarga mosligi va uning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni ochib berilgan.