SA’DIY SHEROZIYNING “GULISTON” ASARIDA TA’LIM-TARBIYA MASALALARI - Ergasheva Zilola Raximovna; Kudratova Shaxlo Baxtiyorjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mashhur Sharq mutafakkiri va adibi Sa’diy Sheroziyning “Guliston” asarida ilgari surilgan ta’lim-tarbiya g‘oyalari keng tahlil qilingan. Asarda aks etgan axloqiy, ma’rifiy va ijtimoiy-pedagogik qarashlar yoritilib, ularning shaxs kamolotidagi o‘rni ochib berilgan. Shuningdek, “Guliston” asarining bugungi zamonaviy ta’lim jarayonidagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan.