FARANSIYA TA’LIM TIZIMINING DUAL BOSQICHI XUSUSIYATLARI - Xudoyqulova Mahbuba; Qurolova Madina (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Fransiya ta’lim tizimida amal qiluvchi dual ta’lim bosqichining mazmun-mohiyati va asosiy xususiyatlari keng yoritilgan. Dual ta’limning shakllanishi, uning tuzilishi, nazariya va amaliyot uyg‘unligi, ta’lim muassasalari hamda ishlab chiqarish korxonalari o‘rtasidagi hamkorlik masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, dual ta’limning yoshlarni kasbiy tayyorlashdagi ahamiyati va uning zamonaviy mehnat bozori talablariga mosligi ochib berilgan.