O‘QITUVCHINING DARSGA TAYYORLANISHI - Raxmatillayev Sanjarbek (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘qituvchining darsga puxta tayyorlanish jarayoni, uning ta’lim sifati va samaradorligini oshirishdagi ahamiyati keng yoritilgan. Darsga tayyorgarlikning asosiy bosqichlari, rejalashtirish, metod va vositalarni tanlash, o‘quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga olish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim jarayonida o‘qituvchining kasbiy mas’uliyati va ijodkorligi ochib berilgan.