O’QUVCHILARGA YOZUV TEXNIKASINI O’RGATISH - Norqobilova Rayxona Davlatovna; Abdushukurova Maftuna Botir qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada har bir ishning o’z yo’l-yo’rig’,texnikasi bo’lgani kabi yozuvning ham texnikalari haqida to’xtalib o’tganman.