TALABA YOSHLARNI INTELLEKTUAL SALOHIYATINI YUKSALTIRISHDA MA’NAVIY MA’RIFIY ISHLARNING AHAMIYATI - Eshnazarova Gulzoda Jurakulovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Talaba yoshlarni intellektual salohiyatini yuksaltirishda ma’naviy- ma’rifiy ishlar muhim o‘rin tutadi. O‘zbekiston taraqqiyotining yangi bosqichida yoshlarga e’tiborning kuchaytirilishi, ularning zamonaviy bilim va ko‘nikmalarga ega bo‘lishi, ma’naviyatli, vatanparvar, zukko va tashabbuskor bo‘lib yetishishlari uchun keng imkoniyatlar yaratilmoqda. Bunday imkoniyatlar yoshlar intellektual salohiyatining yuksalishiga, ular hayotga mustahkam tayyorgarlik ko‘rishiga, kelajakda o‘z kasbining yetuk mutaxassisi bo‘lib yetishishiga poydevor bo‘lib xizmat qiladi.