YOZUV VA XATTOTLIK SAN’ATINING RIVOJLANISH BOSQISHLARI - Norqobilova Rayxona Davlatovna; Choriyeva Iroda Baxtiyor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada yozuv va xattotlik san’atining rivojlanish bosqichida qanday say harakatlar va bu harakatlarning asoschilari haqida ma’lumotlar keltirilgan.