ISSIQXONA SHAROITIDA QISHLOQ XO‘JALIGI EKINLARINI SAMARALI VA BARQAROR YETISHTIRISH TEXNOLOGIYALARI - ISAKOV AKBAR ANVARJONOVICH (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Issiqxonalarda o‘simliklarni yetishtirish ekinlar uchun qulay muhitni to‘liq boshqarish hamda yuqori sifatli va sog‘lom hosil olish imkonini beradigan eng samarali usullardan hisoblanadi. Issiqxonada nafaqat oziq-ovqat mahsulotlari, balki manzarali va xushbo‘y o‘simliklarni ham muvaffaqiyatli parvarishlash mumkin.