QADIMIY XALQLAR VA ULARNING QADIMIY YOZUVLARI - Norqobilova Rayxona Davlatovna; Muhammadiyeva Shiredabonu Baxriddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada qadimiy xalqning yozuv uslublari haqida va husnixat ko’nikmalari haqida to’xtalib o’tganman.