O’ZBEKISTONDA INKLYUZIV TA’LIMNING RIVOJLANISHI VA ISTEQBOLLARI - Matyaqubova Laylo Baxram qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annatotsiya: maqolada inklyuziv talimning O’zbekistondagi rivojlanishi, inklyuziv ta’limning O’zbekistondagi huquqiy – me’yoriy asoslari, ushbu sohada maktab va maktabgacha ta’lim muassasalarida olib borilayotgan islohotdlar va inklyuziv ta’limning O’zbekistonda inklyuziv ta’limning rivojlanishi va istiqbollari xususida so’z yuritiladi.