GURUHIY TRENINGLARDA PSIXOGIMNASTIKANING ROLI - Akbaraliyeva Asila; Raximova Durdona (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada guruhiy trening jarayonida psixogimnastikaning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Psixogimnastika shaxsning hissiy holatini barqarorlashtirish, muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirish, guruh a’zolari o‘rtasida o‘zaro ishonchni kuchaytirish hamda psixologik zo‘riqishni kamaytirishda samarali usul sifatida tahlil qilinadi. Shuningdek, psixogimnastik mashqlarning guruhiy treninglarda qo‘llanish imkoniyatlari va ularning psixologik ta’siri ochib berilgan.