TAʼLIM SOXASIDA DAVLAT SIYOSATINING ASOSIY TAMOYILLARI (TAʼLIM TOʻGʻRISIDAGI QONUN) - Shahzoda Tojiboyeva; Shamirzayeva Feruza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqola O‘zbekistonda ta’lim sohasidagi davlat siyosatining asosiy tamoyillarini, xususan, «Ta’lim to‘g‘risida»gi qonunning mazmun-mohiyatini tahlil qiladi. Ta’limning konstitutsiyaviy asoslari, qonunning asosiy tamoyillari, ta’lim tizimini boshqarish masalalari ko‘rib chiqiladi. Maqolada ta’lim sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar muhokama qilinadi.