KÓRKEM ÓNER HÁM TÁRBIYA PIDAYISI - GÚLSÁWIR SAPARBAEVA - Kamalova Gúlmaryam; Saparova Gwzal (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotaciya: Usı maqala G.Saparbaevanıń jumısı hám jetiskenliklerine baǵıshlanǵan. Onda ol súwretlew hám ámeliy kórkem óner jáne ayaq oyın óneri boyınsha jas áwladlardı oqıtatuǵını, Qaraqalpaq milliy kesteshiligin úyretetuǵını hám studentleri menen tańlaw hám festivallarda qatnasıp jetiskenliklerge erisetuǵını sáwlelendirilgen. Maqala onıń sheberlik sabaqları, pedagogikalıq jumısı hám kórkem ónerdi rawajlandırıwǵa qosqan úlesin kórsetedi.