UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA AXLOQIY TARBIYANING NAZARIY ASOSLARI - Dusmatova Sunbula Mamayusuf qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axloqiy va milliy tarbiya jarayonining nazariy asoslari, amaliy mexanizmlari, xalqaro va mahalliy tajribalar, shuningdek, umumiy o’rta ta’lim o‘qituvchisi shaxsida milliy tarbiyaning namoyon bo‘lish holatlari chuqur ilmiy tahlil etildi. Shuninngdek, ta’lim siyosati, o‘qituvchi kompetensiyalari, milliy qadriyatlarni zamonaviy pedagogik texnologiyalar bilan uyg‘unlashtirish kabi masalalar xususida fikr mulohazalar yuritildi.