SÚWRETLEW KÓRKEM ÓNERI TARAWINDA ISPANDIYAR SEYDIMOVTIŃ QOSQAN ÚLESI. - Kamalova Gúlmaryam; Saparova Gwzal (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotaciya: Bul maqalada xudojniktiń ómiri hám dóretiwshilik jumısı haqqında maǵlıwmat beriledi. Onda onıń kórkem óner jolına kirip keliwi, dóretiwshilik qáliplesiwi hám dóretken shıǵarmaları haqqında sóz etiledi. Maqala xudojniktiń shaxsın hám onıń dóretiwshilik miyrasın tanıstırıwǵa qaratılǵan.