KÓRKEM ÓNERGA BAǴISHLANǴAN ÓMIR - Kamalova Gúlmaryam; Saparova Gwzal (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotaciya: Bul maqalada Igor Vitalievich Savickiydiń ómiri hám dóretiwshilik jumısına baǵıshlanǵan. Onda onıń xudojnik sıpatında qáliplesiwi, kórkem ónerge qosqan úlesi hám Nókis kórkem óner muzeyi jumısındaǵı roli haqqında sóz etiledi.