PSIXOLOGIK TRENINGLARNI TASHKILLASHTIRISH QONUNIYATLARI - Akbaraliyeva Asila; Ulmasova Iroda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqola psixologik treninglarni samarali tashkillashtirishning asosiy qonuniyatlari va metodologik tamoyillarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Trening jarayonining psixologik, pedagogik va ijtimoiy jihatlari, shuningdek, treningning rejalashtirilishi, maqsadlari va natijalari o‘rganiladi. Maqola psixologik treninglarni tashkil etishda e’tiborga olinishi lozim bo‘lgan psixologik qonuniyatlar, metodlar va usullarni tizimli tarzda yoritadi.