TA’LIM TURLARI - Jo'rayeva Muxlisa Jovli qizi; Tufliyeva Orzugul Farxod qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim turlari, ularning mohiyati va zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni yoritilgan. Formal, noformal, informal, masofaviy va inklyuziv ta’lim turlari tahlil qilingan. Har bir turning pedagogik vazifasi, afzalliklari va shaxs rivojiga ta’siri batafsil bayon qilingan. Maqola ta’lim jarayonini samarali tashkil etish va shaxsni har tomonlama rivojlantirish bo‘yicha ilmiy manba sifatida xizmat qiladi.