MAKTAB, OILA VA MAHALLA HAMKORLIGI ORQALI TARBIYAVIY MUHITNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARI - Baxtiyorova Dildora Boxodir qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktab, oila va mahalla hamkorligi asosida tarbiyaviy muhitni rivojlantirishning pedagogik shart-sharoitlari zamonaviy ta’lim konsepsiyalari va ijtimoiy hamkorlik yondashuvi asosida tahlil qilinib, ta’lim-tarbiya jarayoni samaradorligini oshirishga qaratilgan ilmiy-amaliy xulosalar bayon etilgan.