MILLIONLAR KUTGAN KUN VA UNDAN KEYINGI DAVR - Nabiyev Xasan Baxtiyorzoda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada SSSRning turg`unlik holati, parchalanishi va undan keying davr haqida maʼlumotlar bayon etilgan.