O‘QUVCHILAR VA INTERNETDAN TO‘G‘RI FOYDALANISH - Jaksilikova Aysanem Xojambergenovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada innovatsion texnikumlarda tahsil olayotgan o‘quvchilarning internetdan to‘g‘ri, samarali va xavfsiz foydalanish masalalari yoritilgan. Internetning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, undan foydalanishning ijobiy va salbiy jihatlari, shuningdek, raqamli savodxonlikni rivojlantirish yo‘llari ilmiy-uslubiy jihatdan tahlil qilingan.