ЗАМОНАВИЙ ЎҚУВ МАШҒУЛОТЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Исомиддинова Мохидил Шавкатовна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация: Таьлим тизимини ривожланиши, баркамол шахсга таълим - тарбияни тўғри бериб бориш жонкуяр педагоглар қўлидадир. Ҳозирги даврда педагогларнинг касбий тайёргарлиги, уларнинг маҳоратларини янада юксалтириш, шарт-шароитлар яратишга катта аҳамият берилмоқда. Бу эса ўкитувчиларга юксак даражада масъулият юклайди, энг аввало педагог учун дарснинг сифат ва самарадорлигига эришиш муҳим масалага айланмоғи зарур. Калт сузлар: Таьлим, баркамол, шахсга, тарбия, маҳорат, юксалтириш, шарт- шароит, ислоҳотлар.