ҚОРАКЎЛЧИЛИК МАҲСУЛОТЛАРИ ИШЛАБ ЧИҚАРИШ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Шодиев Бекзод Тўлқинович (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация. Мақолада қоракўлчилик маҳсулотлари ишлаб чиқариш ҳажмини ошириш масаласи баён этилган. Қоракўлчилик маҳсулотларини тайёрлаш, қайта ишлаш ва сотиш тизимида қўшилган қиймат занжири динамикаси бўйича инновацион фикрлар билдирилган.