VATAN HIMOYACHILARI-MARDLIK, FIDOYILIK SADOQAT TIMSOLI - Rakhmatov Saidumar Shukhrat ogʻli (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada 14-yanvar — Vatan himoyachilari kunining tarixiy ahamiyati, O‘zbekiston Respublikasi Qurolli Kuchlarining jamiyat hayotidagi o‘rni, harbiy xizmatchilarning mardlik, fidoyilik va vatanparvarlik fazilatlari yoritilgan. Shuningdek, yosh avlodni harbiy-vatanparvarlik ruhida tarbiyalash, yurt tinchligi va xalq osoyishtaligini ta’minlashda Vatan himoyachilarining beqiyos hissasi haqida fikr yuritilgan.