JAHON TA’LIMINI RIVOJLANISHIDA XALQARO TASHKILOTLAR YUNESCO, BMT, UNICEF KABI TASHKILOTLAR VA ULARNING FAOLIYATI MASALALARI - Karimova Lola Raxmanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Jahon ta’limi taraqqiyoti fani rivojlanishida xalqaro tashkilotlar va ularning faoliyati bosqichlari. YuNESCO tashkilotining ta’lim sohasidagi faoliyatiga oid fikr,mulohazalar keltirilgan.