YAPONIYA TA’LIM TIZIMINING RIVOJLANISHI VA TA’LIM- TARBIYA MASALALARI - Tursunova Nilufar (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Yaponiya ta’lim tizimining rivojlanishi. Yaponiya davlati ta’lim-tarbiya masalalariga oid fikr,mulohazalar keltirilgan.