NAVOIYDAN KUCH OLGAN BERDAQ IJODIYOTIDA UMUMINSONIY QARASHLAR TAHLILI - Pardayeva Fotima Sobirjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Navoiy ijodidan tasirlangan Berdaqning yuksak insonparvarlik ruhi bilan sugʻorilgan adabiy, ijtimoiy-siyosiy va falsafiy gʻoyalari hozirga glaballashuv sharoitida ham oʻz tarbiyaviy ahamiyatini saqlab qolmoqda va bugungi hayotimizda yoshlar tarbiyasida foydali va kerakli manba boʻla oladi.