OMMAVIY TADBIR O‘TKAZISH OBYEKTINI TASHKILIY TEXNIK TUZILISHINING AMALIY AHAMIYATI - Mardanov Jahongir Qahramon o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy maqolada ommaviy tadbirlar o‘tkaziladigan obyektlarning tashkiliy-texnik tuzilishi, uning tarkibiy elementlari hamda amaliy ahamiyati batafsil tahlil qilingan. Maqolani yozish jarayonida ommaviy tadbir obyektlarining tashkiliy boshqaruv tizimi, texnik infratuzilmasi, xavfsizlikni ta’minlash mexanizmlari hamda ularning o‘zaro uyg‘unligi samaradorlik va barqarorlikni ta’minlovchi asosiy omil sifatida ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, tashkiliy-texnik tuzilmani loyihalash va boshqarishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish, innovatsion yondashuvlarni joriy etish hamda mavjud muammolar tahlil etilgan. Maqola natijalari ommaviy tadbirlarni xavfsiz, tartibli va samarali tashkil etishga qaratilgan ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqishga xizmat qiladi.