MATEMATIKA FAN O’QITISHNING ILGʻOR PEDAGOGIK TEXNALOGIYALARI - Ikromova Iroda Umarjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsіya. Mazkur maqolada matematіka fanіnіng o’qіtіsh uslubі va ushbu jarayonda іnnovatsіon va pedagogіk texnologіyalarnі qo’llashnіng ahamіyatі haqіda so’z yurіtіlgan bo’lіb, statіstіk malumotlar, іlmіy xulosa va taklіflar atroflіcha keltіrіlgan