MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYA HAQIDA - Abdulxayeva Muslima Jahongir qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Maqolada shaxsning barkamol inson bo’lishida uning ma’naviyati, olijanob insoniy fazilatlarni egallaganligi, bilimdonligi, kasb sirlarini mukammal bilishi va amaliy faoliyatlarida qo’llay olishi ulkan ma’no kasb etishi, bunda ma’naviyatning zarur belgilaridan biri iymon-e’tiqod, vijdonning butunligi xaqida fikrlar bildirilgan.