MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA LOGOPEDIK FAOLIYATNING MAZMUNI VA ZARURLIGI - To‘lanboyeva Dilshoda Zafarjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotosiya: maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti sharoitida logopedik faoliyatni tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari ko‘rib chiqilib, uning maqsadi, vazifalari va asosiy tamoyillari tahlil etilgan. O‘qituvchi-logopedning ishi mazmui asosiy yo‘nalishlar bo‘yicha batafsil ma’lumotlar berilgan. Maqola amaliyotga yo‘naltirilgan xususiyatga ega va maktabgacha ta’lim tashkilotida samarali logopedik xizmatni tashkil etish uchun asos bo‘lib xizmat qilishi mumkin.