VAHIYNING YETKAZILISHI VA QIROATLARNING ASL MANBASI - Rahmatov Iqboljon Izzatullo o‘g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Qur’on tilovatining tariyxiy va falsafiy ahamiyati hamda uning qiroati haqida yoritiladi.