TARBIYA JARAYONIDA OILA, MAHALLA HAMDA TA’LIM MUASSASALARINING HAMKORLIGINI YO‘LGA QO‘YISH SHAKL VA METODLARI - Matyakupova Farida Qadirbayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jamiyatimizda sog‘lom avlodni tarbiyalashda oila, mahalla hamda ta’lim muassasasi hamkorligini ta’minlash samarasi haqida qayd etilgan. Shuningdek, yosh avlodga tarbiya berishda oila, mahalla va ta’lim muassasalarining o‘rni va hamkorlikni yo‘lga qo‘yish bo‘yicha fikr-mulohazalar bildirilgan.