TALABALARNI MUHANDISLIK KASBIGA O‘QITISHDA KOMPETENTLI YONDASHUV ASOSIDA O’QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Eshquvvatov Ulug‘bek Abdulla o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada talabalarni bo‘lajak muhandislik kasbiy faoliyatiga tayyorlashda kompetentli yondashuv asosida o’qitish metodikasining samarali yo’llari keltirilgan. Hozirgi kunda talabalarni kasbiy faoliyatiga sifatli tayyorlash dolzarb muammolardan bo’lib kelmoqda. Shu sababli maqolamizda talabalarni bo’lajak muhandislik kasbiy faoliyatiga tayyorlash metodikasini takomillashtirish e‘tiborga olingan.