TA’LIM TIZIMIDA MA’NAVIY TARBIYA: YANGICHA YONDASHUVLAR VA INNOVATSION METODLAR - Raxmatov Mustafo Musurmon o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada taʼlim tizimida maʼnaviy tarbiyaning mazmun- mohiyati, uning yosh avlod kamolotidagi o‘rni hamda zamonaviy sharoitda maʼnaviy tarbiyani tashkil etishga doir yangicha yondashuvlar va innovatsion metodlar tahlil qilinadi. Shaxsga yo‘naltirilgan taʼlim, raqamli texnologiyalar integratsiyasi, interaktiv metodlar, mentorlik tizimi va loyihaviy yondashuvlarning afzalliklari ko‘rsatib berilgan. Maqola taʼlim jarayonida maʼnaviy tarbiyani yanada samarali tashkil etish bo‘yicha tavsiyalar bilan yakunlangan.