CHOLG‘U IJROCHILIGI TA’LIMIDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV: NAZARIY ASOSLAR VA AMALIY IMKONIYATLAR - Ahmadjon Yuldashev (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada cholg‘u ijrochiligi ta’limini takomillashtirishda kompetensiyaviy yondashuvning o‘rni va ahamiyati ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil etiladi. Kompetensiyaviy yondashuv asosida ijrochilik faoliyatini tashkil etish, talabalarda kasbiy, ijodiy va kommunikativ kompetensiyalarni shakllantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar va baholash mexanizmlarining cholg‘u ijrochiligi ta’limiga integratsiyasi asoslab berilgan.