CHOLG‘U IJROCHILIGINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASHNING ILMIY-USLUBIY ASOSLARI - Ahmadjon Yuldashev (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada musiqa ta’limi jarayonida, xususan cholg‘u ijrochiligini o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonini innovatsion yondashuvlar asosida tashkil etish, interfaol metodlar hamda raqamli texnologiyalardan foydalanish orqali ijrochilik kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari yoritiladi. Shuningdek, an’anaviy ijrochilik ta’limi va zamonaviy pedagogik texnologiyalar uyg‘unligining ta’lim samaradorligiga ta’siri asoslab beriladi.