УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИДА ФИЗИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Сайтджанов Шовкат Нигматжанович; Мирсалихов Баходир Абдусаматович; Хурсанжонов Жавохир Жамол ўғли (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация: Ушбу мақолада умумтаълим мактабларида физика фанини ўқитишда замонавий ахборот технологияларидан фойдаланиш, физик таълимга компетенциявий ёндашув, мавзуларни компютер мультимедиаси кўринишида тақдим қилишнинг аҳамияти ҳақида ёритилган.