TA’LIM SHARTNOMASIDA O‘QITISH BILAN BOG‘LIQ XARAJATLARNI QOPLASH - Baxtiyorova Sevinch Sirojiddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali yangi tahrirdagi Mehnat kodeksida qabul qilingan ishlab chiqarish ta’limi shartnomasida ko’rsatilgan xarajatlarni qoplash, mehnat munosabatlari natijasida yuzaga keladigan o’quvchi va ish beruvchi o‘rtasidagi xarajatlarga oid javobgarlik va mazkur javobgarliknig qanday hollarda qo‘llanilishi shuningdek jahon mehnat qonunchiligi olimlarining xarajatlarni qoplash borasida bildirgan fikrlarining tahlillari yoritib berilgan.