АГРАР МУҲИТДА ТЎҚИМАЛАРНИНГ ЕМИРИЛИШИ ВА ЭКСПЛУАТАЦИОН ИШОЧЛИЛИГИНИ ЯХШИЛАШ УСУЛЛАРИ - Исаева Махфуза Хамидовна; Бабаджанова Нозима Абдуллаевна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Мазкур тадқиқотлар тупроқ, нам тупроқ ва ультрабинафша нурлари таъсирининиг тўқимачилик материалларига салбий таъсирларини ўрганишга бағишланган.